APOLLONI – LLOGARA – ZVËRNEC 1 DITË 1900 LEKË

APOLLONI, PARKU KOMBËTAR LLOGARA, ZVËRNEC
  • ► 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
  • ► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nëntor

PROGRAMI:

► Nisja nga Tirana në orën 07:00.

► Nisja nga Durrësi  në  orën 07:30.

► Nisja nga Elbasani në  orën 06:00.

Në vijimësi të udhëtimit tonë do të kemi një ndalesë të shkurtër për kafe dhe për të konsumuar mëngjesin. Vizitë në Parkun Arkeologjik “Apolloni”. Mbërrijmë në Parkun Kombëtar “Llogara” ku do të kemi mundësi për të shijuar natyrën mbresëlënëse dhe për të konsumuar vaktin e drekës. Opsionale vizita deri tek ballkoni panoramik në qafën e Llogarasë.

Në kthim do të kemi mundësi të vizitojmë ishullin e Zvërnecit dhe manastrin në brendësi të tij.

Nisemi në rrugën e kthimit. Mbërritja në Tiranë, Durrës  dhe Elbasan në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

►Sugjerohet të keni me vete:

  • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.