Bianca Resort & SPA 5* – Kolashin

Çmimi: 
125 Euro

Bianca Resort

Bianca Resort Kolasin ndodhet pranë Qendrës Kulturore Kolashin. Godina është ndërtuar sipas stilit Mesdhetar. Jo larg Bianca Resort gjenden vende natyrore ideale për eksplorim dhe ecje. Hoteli ka një pishinë të brendshme, qendër fitnesi, SPA, dhe facilitete sportive. Bianca Resort & Spa Kolashin është zgjidhje ideale për të apasionuarit pas vendeve malore. 

Cmimet per Bianca Resort: 

 

Cmimet deri me 20 Dhjetor   

89€ Personi – 2 Nete -3 Dite

Krishtlindjet  

125 € Personi – 2 Nete - 3 Dite per datat  24 – 27 Dhjetor

Ne cmim perfshihet:
– Akomodimi ne hotel
– Mengjesi & Darka
– Pishina, Jacuzzi, Sauna, Fitness
– Wi-Fi & Parking

Ne cmim nuk perfshihet:

  • Taksa e turistit 1.5 euro per person te rritur ne nate, dhe 0.5 euro per femijet 0-11.9 vjec.
  • Informacion per dhomat e Bianca Resort:        


Informacion per dhomat e Bianca Resort: 
   
Dhoma Standarte: krevat cift – lejon akomodimin deri 2 persona te rritur + 1 femije 8 vjec (krevat me prinderit)    
Dhoma Superior: krevat cift ose 2 krevate teke – lejon akomodim deri ne 3 te rritur ose 2 te rritur + 1 femije deri ne 12 vjec (krevat ekstra)    
Dhoma Executive: krevat cift + krevat tek – lejon akomodim deri ne 3 te rritur ose 2 te rritur + 1 femije deri ne 12 vjec (krevat ekstra)    
Junior Suite: krevat cift + krevat tek – lejon akomodim deri ne 3 te rritur ose 2 te rritur + 2 femije deri ne 12 vjec (krevat ekstra)

KUJDES!
Ne baze te Kontrates me hotelin, dhoma qe mbyllet eshte e paanullueshme ne rast anullimi nga ana juaj.