Bileta Avioni

OFERTA FLUTURIMI  NE TE GJITHE BOTEN 

******************************************************************************

Bileta Avioni vetem -vajtje me nisje nga TIRANA

 

 • Tiranë - London 40€ 
 • Tiranë - Budapest 35€
 • Tiranë - Amsterdam 75€
 • Tiranë - Stamboll 75€ 
 • Tiranë - Dortmund 55 € 
 • Tiranë - Athine 65€
 • Tiranë-Bruksel 95€
 • Tiranë - Malpensa 29 €
 • Tiranë - Romë 55 €
 • Tiranë - Bergamo 55 €
 • Tiranë - Venecia 55 €
 • Tiranë - Bologna 55 €
 • Tiranë - Bari 69 €
 • Tiranë - Verona 55 €
 • Tiranë - Pisa 55€ 
 • Tiranë - Rimini 69 €
 • Tiranë - Ancona 59 €
 • Tiranë - Perugia 69€
 • Tiranë - Torino 59 € 
 • Tiranë - Firenze 59 € 
 • Tiranë - Genova 59 €
 • ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
 • Tiranë - Lyon 99€
 • Tiranë - Marseje 90€
 • Tiranë - Zurich 105€
 • Tiranë - Oslo 105€
 • Tiranë - Copenhagen 90€
 • Tiranë - Hamburg 105€
 • Tiranë - Dusseldorf 105€
 • Tiranë - Koln 99€
 • Tiranë - Geneva 105€
 • Tiranë - Barcelona 90€
 • Tiranë - Berlin 95€
 • Tiranë - Madrid 90€

*******************************************************************************

Bileta Avioni vetem vajtje me nisje nga OHER dhe SHKUP

 • Oher – Basel €35
 • Oher – London €40
 • Shkup - Bruksel 35€
 • Shkup - Copenhagen 35€ 
 • Shkup - Basel 35€
 • Shkup - Paris 40€ 
 • Shkup - Berlin 35€
 • Shkup - Koln 35€ 
 • Shkup- Bremen 40€
 • Shkup - Dortmund 35€ 
 • Shkup - Frankfurt 45€ 
 • Shkup - Hamburg 35€
 • Shkup - Hanover 30€
 • Shkup - Memmingen/Munich West 30€
 • Shkup - Nuremberg 30€
 • Shkup - Budapest 20€
 • Shkup - Malta 35€
 • Shkup - Eindhoven 55€ 
 • Shkup - Oslo 35€
 • Shkup - Bratislava 30€
 • Shkup - Gothenburg Landvetter 35€
 • Shkup - Malmo 35€
 • Shkup - Stockholm 40€
 • Shkup - Londer 35€
 • Bileta avioni vetem vajtje me nisje nga PRISHTINA
 • Prishtine - Basel 40€
 • Prishtine - Dortmund 55€ 
 • Prishtine - Memmingen 35€
 • Prishtine - Budapest 20€
 • Prishtine - Londer 50€
 • Prishtine - Berlin 55€
 • Prishtine - Geneva 65€

Bileta avioni vetem vajtje me nisje nga Podgorica 

 • Podgorica- Berlin 30€
 • Podgorica- Stockholm 25€ 
 • Podgorica- Londer 35€(Mars) 
 • Podgorica- Milan Malpensa 20€
 • Podgorica- Brussels 55€ 
 • Podgorica- Memmingen/Munich West 35€
 • Podgorica- Budapest 25€

-Kujdes:Oferta momentale VETEM PER DISA DATA.

Te perfshira ne cmim : 
1-Bileta VAJTJE per data te caktuara ne muajin Nentor dhe Dhjetor 
2-Bagazhe ne varesi te kompanise ajrore 
3-Te gjitha taksat aeroportuale