BREZOVICA HOTEL & SPA 5*

Çmimi: 
85 Euro

BREZOVICA HOTEL & SPA 5* €85

Janar: 20-21, 27-28  

Shkurt: 3-4, 10-11, 17-18, 24-25

 

POLITIKAT E FEMIJEVE:

0-2.99 VJEC - E PERFITON FREE

3-10.99 VJEC - PERFITON 20% ULJE.

Perfshihen ne cmim:

Mëngjesi

Parkim & Wi-Fi falas.

Nuk perfshihen ne cmim:

Dreka dhe darka

Transporti