Costa Brava 7 dite 399 eur/person

Çmimi: 
399 Euro

 

Costa Brava 7 dite, duke filluar nga 399 €/Person 

Datat e nisjes:

31 maj 399 euro/personi
7 qershor 439 euro/personi
14 qershor 429 euro/personi
21 qershor 479 euro/personi
28 qershor 549 euro/personi

5 korrik 589 euro/personi
12 korrik 619 euro/personi
19 korrik 619 euro/personi
26 korrik 579 euro/personi

2 gusht 545 euro/personi
9 gusht 539 euro/personi
16 gusht 489 euro/personi
23 gusht 549 euro/personi
30 gusht 569 euro/personi

6 shtator 569 euro/personi
9 shtator 459 euro/personi

 

Në cmim përfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-ardhje nga Shkupi
– akomodimi ne hotele me 4* ne Costa Brava per 7 nete
– mengjeset dhe darkat për çdo ditë qëndrimi

SHENIM: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni sa me pare, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me ne per te marre oferten per datat e deshiruara. Ne bashkepunojme me qindra hotele ne Costa Brava.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas e cila kushton 40 €/person .