Fundjave ne Voskopoje dhe Korce

 FUNDJAVË NË VOSKOPOJË dhe KORCË  MËNGJES , DREKË , DARKË 

- HOTEL KOCIBELLI, Korce6200 LEK/P️❗️
- BUJTINA SAMARA, Voskopoje6200 LEK/P️❗️
- HOTEL MOSKOPOLE, Voskopoje6200 LEK/P❗️

-Ne cmimin e hoteleve me fjetje ne Korce nuk perfshihet dreka.

 20 ➖ 22 QERSHOR
 27 ➖ 29 QERSHOR
 04 ➖ 06 KORRIK
 11 ➖ 13 KORRIK
 18 ➖ 20 KORRIK
 25 ➖ 27 KORRIK
 01 ➖ 03 GUSHT
 08 ➖ 10 GUSHT
 15 ➖ 16 GUSHT
 22 ➖ 23 GUSHT
 29 ➖ 30 GUSHT
 05 ➖ 06 SHTATOR
 12 ➖ 13 SHTATOR
 19 ➖ 20 SHTATOR
 26 ➖ 27 SHTATOR

- PROGRAMI

- DITA E PARË:
- Nisja nga Tirana ne oren 07:00.
- Nisja nga Durresi ne oren 06:20.
-Nisja nga Elbasani ne oren 07:30. Ndalese gjate rruges per pushim, kafe dhe foto.Vazhdimi i udhetimit ne Drilon & Tushemisht. Vizite ne bustin e Teta Ollges. Mberritja rreth ores 12:00 ne Voskopoje. Shijojme dreken me produkte vendase dhe lakrorin me 2 pete. Pas drekes fillojne vizitat, njohja me historine e fshatit te Voskopojes, ecje neper rruget e gurta, Njohja e zones dhe vizite ne kishat e shumta ecje ne kodrat dhe natyren fantastike qe ofrohet ne Voskopoje. Kthehemi perseri ne hotel. Animacione lojra sipas deshires ne shoqerine e guidave tona. Konsumimi i darkes.

- DITA E DYTË: Dita fillon ndryshe ne ajrin e paster dhe pejsazhin e mrekullueshem. Mengjesi ne hotel me pas nisemi per ne qytetin e Korces per vizite ne qytetin e serenatave, shetitje ne pedonalen e famshme, mesonjtorja e pare shqipe dhe katedralen e Korces. Me pas nisemi per ne Tirane, Durres dhe Elbasan. Mberritja ne darke. Fundi i sherbimit tone.

- NË PAGESË PËRFSHIHEN:
✔️ Udhetim me autobus komod vajtje - ardhje.
✔️ Shetitjet me autobus sipas programit.
✔️ Akomodim në hotelet perkatese.
✔️ Mengjesi, Dreka, Darka.
✔️ Guide shoqeruese gjate udhetimit.