Kroçiere në Izrael, Egjipt, Greqi, 29 Shkurt, 8 Ditë

Çmimi: 
799 Euro

Dita e Parë, E Shtunë: Nisja nga Tirana në oren 01.00 me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal Crystal, në Pireus, Athinë. Nisja në orën 21.00. Darkë në Kroçiere.

Dita e Dytë, E Diel: Mëngjesi dhe Dreka në Kroçiere. Të lirë. Darkë në Kroçiere.

Dita e Tretë, E Hënë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritje në Aleksandria në Egjipt në orën 07.00.
– Ekskursion i përfshirë gjithë ditën në Kajro me autobus dhe guidë, me Drekë të përfshirë. Ekskursioni fillon në Aleksandri dhe mbaron ne Port Said.
Kush nuk deshiron te ndjekë ekskursionin, vazhdon udhëtimin për në Port Said. Nuk lejohen zbritje individuale ne Egjipt.
Kroçierja niset nga Aleksandria në orën 09.00. Mbrritje në orën 20.00 në Port Said. Darkë në Kroçiere. Nisja nga Port Said në orën 22.00.

Dita e Katërt, E Martë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Ashdod, Tel Aviv në orën 08.00. Të lirë për Shëtitje në Tel Aviv, Jerusalem etj. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 22.00.

Dita e Pestë, Mërkurë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Limassol në orën 11.00. Të lirë për Shëtitje në Limassol. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00.

Dita e Gjashtë, E Enjte: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Rhodos, në orën 12.00.
– Ekskursion i përfshirë në Rhodos me autobus dhe guidë.
Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 20.00.

Dita e Shtatë. E Premte: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Kushadasi në orën 07.00.
– Ekskursion i përfshirë në Efes.
Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 19.30

Dita e Tetë, E Shtunë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritje në Pireus, Athinë në orën 09.00. Zbritja në Port. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.

Në pagesë përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus
2. Akomodim në Kroçieren Celestyal Crystal
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Ekskursionet:
– Ekskursion i përfshirë gjithë ditën në Kajro me autobus dhe guidë, me Drekë të përfshirë. Ekskursioni fillon në Aleksandri dhe mbaron ne Port Said.
– Ekskursion i përfshirë në Rhodos me autobus dhe guidë
– Ekskursion i përfshirë në Efes.
8. Taksat Portuale.
7. Bakshishet.

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet e pa përshira ne program.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.
Shënim:
Minimumi i Grupit për Transportin Vajtje ardhje nga Tirana është 15 persona.
Minimumi i Grupit për Shoqërues Shqiptar është 20 persona.