Plazh All Inclusive ne Parga – Preveza, €109

Çmimi: 
109 Euro
 
Plazh All Inclusive ne Parga – Preveza, €109

Nisja nga Tirana ne oren 03:00 heret ne mengjes.

Lexoni me poshte datat dhe cmimet perkatese per cdo date!

Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive në hotel (mengjes, dreke, darke dhe pije gjate vakteve),
2. Vajtje – Ardhje me autobus.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Taksa e qytetit qe eshte e vlefshme qe ne Janar te 2018, 1.5 euro ne hotel me 3* per dhome/ per nate , 2 euro ne hotel me 4* per dhome/ per nate, dhe 4 euro ne hotel me 5* per dhome/ per nate.

Niko 2* dhe Poseidon Beach 3* ndodhen ne zonen e Prevezes, Lichnos Beach 5* ne Parga.
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

31 MAJ 5 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 129.00  
Poseidon Beach 3* € 199.00  
 
31 MAJ 8 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 199.00  
Poseidon Beach 3* € 319.00  
 
4 QERSHOR 8 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 209.00  
Poseidon Beach 3* € 329.00  
 
4 QERSHOR 4 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 109.00  
Poseidon Beach 3* € 159.00  
 
7 QERSHOR 5 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 139.00  
Poseidon Beach 3* € 209.00  
 
7 QERHOR 8 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 219.00  
Poseidon Beach 3* € 339.00  
 
11 QERSHOR 8 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 229.00  
Poseidon Beach 3* € 349.00  
 
11 QESHOR 4 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 119.00  
Poseidon Beach 3* € 169.00  
 
14 QERSHOR 5 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 149.00  
Poseidon Beach 3* € 219.00  
 
14 QERSHOR 8 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 229.00  
Poseidon Beach 3* € 349.00  
 
18 QERSHOR 8 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 239.00  
Poseidon Beach 3* € 359.00  
 
18 QERSHOR 4 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 119.00  
Poseidon Beach 3* € 169.00  
 
21 QERSHOR 5 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 159.00  
Poseidon Beach 3* € 229.00  
 
21 QERSHOR 8 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 249.00  
Poseidon Beach 3* € 369.00  
 
25 QERSHOR 4 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 129.00  
Poseidon Beach 3* € 179.00  
 
25 QERSHOR 8 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 259.00  
Poseidon Beach 3* € 379.00  
 
28 QERSHOR 8 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 269.00  
Poseidon Beach 3* € 389.00  
 
28 QERSHOR 5 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 169.00  
Poseidon Beach 3* € 239.00  
 
2 KORRIK 4 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 139.00  
Poseidon Beach 3* € 189.00  
 
2 KORRIK 8 DITE TARIFA »
Niko 2*S € 279.00  
Poseidon Beach 3*

€ 399.00