PLAZH NE KARABURUN - SAZAN - NISJE NE QERSHOR 2900 leke

VIZITOJME:

Vizitojme:

-Karaburun
-ishulli Sazanit
-shpella e Haxhi Alise

- KY UDHETIM DO TE REALIZOHET NE DATAT E MEPOSHTME
MUAJI QERSHOR
Nisje 14 QERSHOR — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek

Nisje 21 QERSHOR — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek
Nisje 28 QERSHOR — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek

MUAJI KORRIK
Nisje 4 KORRIK — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek
Nisje 5 KORRIK — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek
Nisje 11 KORRIK — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek
Nisje 12 KORRIK — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek

Nisje 18 KORRIK — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek
Nisje 19 KORRIK — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek

Nisje 25 KORRIK — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek
Nisje 26 KORRIK — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek

MUAJI GUSHT
Nisje 1 GUSHT — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek
Nisje 2 GUSHT — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek

Nisje 8 GUSHT — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek
Nisje 9 GUSHT — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek

Nisje 15 GUSHT — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek
Nisje 16 GUSHT — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek

Nisje 22 GUSHT — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek
Nisje 23 GUSHT — 1 Dite Udhetim — Cmimi 2900 lek

 

Itinerari i detajuar i Udhetimit

Nisja ne mengjes pas prezantimit me guiden, drejt qytetit teVlores, ne portin e kyresor te qytetit.
Ne oren 09:00 nisim “aventuren tone blu” duke lundruar me anije ne detin jone. Destinacioni i pare qe do te vizitojme do te jete ishulli i Sazanit, ku ne shoqerine e guides do te vizitojme rreth 1 ishullin.
Pas vizites kthimi ne anije dhe vazhdimi i lundrimit, duke kercyer nen tingujt e muzikes ne kuverten e anijes.
Vizita e radhes do te jete panoramike ne shpellen e Haxhi Alise, ne Karaburun.
Mberrijta me pas ne Plazhin e Shen Vasilit ne Karaburun dhe ankorimi per 4 – 5 ore ne plazh.
Kjo shetitje e mrekullueshme mbaron rreth ores 18:30 – 19:00 ne portin kryesor te qytetit te Vlores
Nisja per ne Tirane, me transportin e agensise. Ndalesa te shkurter gjate rruges per kafe dhe pushim.
Mberritja ne Tirane dhe Durres ne mbremje .

-Duhet të dini se:

–Ne cmim përfshihen:
1. Transporti: Tirane – Vlore– Tirane
2. Bileta e Anijes e turit ne Sazan – Karaburun
3. Guida jone e cila do ju shoqeroje gjate gjithe udhetimit

——————————————————–
Nisja do të bëhet në orën 6:00 të mengjesit nga Tirana (sheshi piazza, mbrapa muzeut kombetar)
Nisja do të bëhet në orën 6:30 të mengjesit nga Durresi (stacioni Trenit)

——————————————————–
Pajisje dhe veshje për një guid sa më komode:

– Rroba plazhi ,
– Syze dhe krem dielli
– Peshqir plazhi

——————————————————–
-Ne cmim nuk perfshihen:
1) Dreka

——————————————————–

Njoftim :
Ne baze te kritereve te vendosura deri tani  per mbrojtjen  ndaj  virusit Covid19 dhe parandalimin e tij  klienti duhet  :
– Te kete maska mbrojtese  per  fytyren .
– Doreza mbrojtese per duart .
– Duhet te dezinfektoje duart ne cdo hyrje dhe dalje nga autobusi.
– Duhet te mase temperaturen cdo fillim udhetimit para se te hyje ne automjet.
– Te ruaj distancen  1.5 m ndaj stafit apo klienteve  te tjere gjate hipjes apo zbritjes ne autobus  .
– Sugjerohet qe ulja ne sedilje te behet afer e afer vetem ne rast kur personat jane nga nje familje .
– Te njoftoje  ne kohe reale stafin e kompanise ne momentin qe do te ndieje simptomat  si , lodhje fizike , temperature , kolle e thate , veshtiresi ne frymemarrje , dhimbje ne kraharor , dhimbje trupi , rrufë , fyt i thate , diarre , konfuzion .

( Per cdo informacion te ri  ne vazhdim qe organet qeveritare do te vendosin per masat mbrojtese  nga covid19  klienti do te njoftohet  ne kohe .)28QERSHOR — 1 DITE — CMIMI 2900 LEK