Pranverë në Cappadocia, 3 Ditë €299

Çmimi: 
299 Euro

 Turqi

Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Kayseri, nëpërmjet Stambollit. Nisja në 02.45. Mbërritja në Kayseri në 09.30. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Paradite, nisja për të vizituar Muzeumin e Hapur të Goremes, me 5 Kishat Bizantine. Vazhdon vizita në Shkëmbinjte e Uchisar. Drekë e lirë. Pasdite vizitë në Avanos, qytezë në anë të Lumit të Kuq, më i gjati në Turqi, Passabag, Devrent Deresi dhe Urgup. Sistemimi në Hotel. Fjetje dhe Darkë në hotel.

 

Dita e Dytë: Mëngjezi në Hotel. Paradite, vizitë e Qytetit Nëntokësor të Kaymakli. Pasdite të lirë. Fjetje dhe Darkë në hotel.Fjetje dhe Darkë në hotel.

 

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, të lirë pë shëtitje Opsionale. Pasdite, Transfertë me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Kayseri në 16.10. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 21.30.

 

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje.
-Akomodimi për 2 netë në hotel 5*.
-Mëngjeset dhe darkat për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Transfertat dhe Shëtitjet me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Hyrjet në Muzeume dhe Monumente.
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.