PRISHTINË – PEJË - UJËVARA E DRINIT, 2 DITË

Çmimi: 
49 Euro

KY UDHETIM DO TE REALIZOHET NE DATAT E MEPOSHTME

►SHTATOR: 09-10, 16-17, 23-24 30-01 TETOR

►TETOR: 07-08, 14-15, 21-22, 28-29

►NENTOR: 04-05, 11-12, 18-19, 25-26, 28-29

HOTEL KARAGAQ 4* Me Mengjes €49/person

HOTEL DUKAGJINI 5* Me Mengjes €59/person

 

Day 1: Dita e pare : Tirane - Peje - Ujevara e Drinit

► Nisja nga Tirana në orën 06:00.

► Nisja nga Durresi në orën 05:30. (Pagesë extra 5 euro/personi)

Vazhdimi i udhëtimit drejt pikës së doganes në Morinë me një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës. Nisemi ne drejtim te Pejes, për të vizituar Shpellën e Radacit dhe Ujëvarën e Drinit të Bardhë edhe per konsumimin e drekës në një nga restorantet.

Me pas  kryejme akomodimin tek hotel Dukagjini 5* ose Hotel Karagaq 4*. Qëndrim i lirë

Opsionale shëtitje në qytetin e Pejës për të vizituar Pazarin e Vjetër, Parkun e Paqes, etj.

Day 2: Dita e dytë: Peje - Prishtine - Prizren

Pas mëngjesit në hotel nisemi  në drejtim te Prishtinës, ku do të vizitojmë pikat kryesore të qytetit të rëndësishëm shqiptar që përbëjnë atraksion turistik dhe na flasin më shumë për historinë e Prishtinës, si Librarinë Kombëtare, monumentin Newborn dhe Statujën e Skënderbeut.
Koheqendrim i lire .

Nisemi per ne qytetin e Prizrenit  ku do të vizitojmë Muzeun e Lidhjes së Prizrenit, Pazarin e Vjetër, Xhaminë e Sinan Pashait.  Me pas sugjerohet dreka ne qender te  Prizrenit.

Nisja në rrugën e kthimit me ndalesa të shkurtra.

Mbërritja në Tiranë në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

POLITIKAT E FEMIJEVE:
Ne rastin kur nje femije akomodohet ne nje dhome me 2 te rritur aplikohet ulja si me poshte:
0-2.99 VJEC PA PAGESE
3-4.99 VJEC PAGUAJNE 50 %

MBI 5 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

SHENIM
►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.
►HOTELI NUK DISPONON DHOMA TRIPLE NDAJ DO TE KENI NJE KREVAT EKSTRA/PORTATIV.
►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
►PER REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.
►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
►PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
►NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.
►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

 CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.

REZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 15 EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON, NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.
 
TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)