Radika Resort Mavrovo 5*

Çmimi: 
209 Euro

Paketa e Krishtlindjeve

Paketa është e vlefshme për periudhën 22 Dhjetor – 27 Dhjetor

-209 Euro/Person, akomodim ne dhome Superiore.
-259 Euro/Person, akomodim ne Junior Suite.
-259 Euro/Person, akomodim ne Apartament.
-389 Euro/Person, akomodim ne Suite Presidenciale.

Perfshire ne pagese:
– akomodimi per 3 netë me mengjes dhe darke
– darka GALA e dates 24 Dhjetor me muzik live,
– pijet gjate darkes GALA (pije vendase, vere, raki, pije freksuese, uje)
– Pishine e brendshme,  jakuzzi
– Perdorim i ambienteve SPA(Sauna,Pishina private)
– Qendra Fitness
– Futboll/tennis tavoline/bilardo
– Kend lojrash per femijet
– Televizor Digital IP/TV me 81 kanale
– Parking
– Wireless
– pija e mereseardhjes gjate check in-it dhe paketa pershendetese gjate check out-it.
– transport falas tek qendra e skijimit Zare Lazarevski

Femijet 0 – 4 vjec ne dhome me prinderit, akomodohen falas.
Femijet 4 – 12 vjec ne dhome me prinderit, paguajne 99 euro per 3 netet.
Personi i trete i rritur ne dhome, paguan 180 euro per 3 netet.