RAZËM – SHKODËR 1 DITË 1500 LEKË

RAZËM- URA E MESIT - SHKODËR
  • ► 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
  • ► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nëntor

PROGRAMI:

► Nisja nga Tirana në orën 07:00.

► Nisja nga Durrësi  në  orën 06:00.

► Nisja nga Elbasani në  orën 06:00.

Në vijimësi të udhëtimit tonë do të kemi një ndalesë të shkurtër për kafe dhe për të konsumuar mëngjesin. Vizitë në kalanë e Rozafës. Mbërrijmë në Razëm ku do të kemi mundësi për të shijuar natyrën mbresëlënëse dhe për të konsumuar vaktin e drekës.

Kthehemi në qytetin e Shkodrës ku do kemi mundësi të vizitojmë pedonalen karateristike të qytetit dhe jo vetëm.

Nisemi në rrugën e kthimit. Mbërritja në Tiranë, Durrës  dhe Elbasan në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

►Sugjerohet të keni me vete:

  • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.