RIXOS PREMIUM DUBROVNIK 2 NETE/3 DITE

Çmimi: 
189 Euro

FESTA E PAVARESISE SE KOSOVES.

 

16-18, 17-19 Shkurt - RIXOS PREMIUM DUBROVNIK  €189/personi mengjes+darke

 

MBREMJE GALA ( MUZIKE LIVE ALBAN SKENDERAJ ).

 

TRANSPORTI EXTRA - €25 Nga Tirana.

 

TRANSPORTI EXTRA - €35 Nga Prishtina.

 

Perfshihet ne cmim:

Akomodimi në hotel me 5 yje

Mbremje festive me muzike live Alban Skenderaj

Mëngjesi dhe darka

Miniclub per femijet dhe game room

Parkim & Wi-Fi falas.

Përdorimi i pishinës dimërore dhe SPA

Nuk perfshihet ne cmim:

Taksa lokale për turistët

TRANSPORTI ( EXTRA €25 )