Stamboll - Selanik me Bus , 1 Qershor 4 Dite

Çmimi: 
109 Euro

 STAMBOLL - SELANIK ME AUTOBUS, 4 DITË €109

►QERSHOR: 01-04, 08-11, 15-18, 22-25, 29-02 KORRIK - €109

HOTEL3 ose 4 *

►Dita e Parë:

►Nisja nga Tirana ne oren 19:00, (1 dite para dates se nisjes).
► Nisja nga Durresi ne oren 18:00 (1 dite para dates se nisjes). Pagesë extra 5 euro/personi

(Per realizimin e transfertave nga Durresi duhet minimalisht 9 persona pjesemarres)

Vazhdojme udhetimin drejt Stambollit nepermjet Kapshtices. Ndalesa te shkurtra gjate rruges. Pas kryerjes se formaliteteve kufitare mberrijme ne Stamboll. Akomodimi ne hotel pasdite. Vizite Venezia Mega Outlet.

 

►Dita e dyte:

Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit nisim turin e vizitave ne Stamboll dhe i drejtohemi pikave me te bukura te ketij qyteti nga Hipodromi, Xhamia Blu, Kisha e Shen Sofise me madheshtoria ne boten Ortodokse, Sarajet e Sulltanit (TopKapi). Kohe e lire ne Grand Baazar. Akomodimi ne hotel ne Stamboll. Opsionale, TURKISH SHOW.

 

►Dita e trete:

Mengjesi ne hotel. Nisim turin e vizitave ne akuariumin e Stambollit, Muzeu Historik Panorama 1453 , shetitje me anije ne Bosfor, vizite ne Dolma Bahce & ne shetitoren kryesore (SHESHI TAKSIM). Qendrim i lire nen sugjerimin e guides. Akomodimi ne hotel.

 

►Dita e katert:

Mengjesi ne hotel, nisja drejt Tiranes.Vizite rreth 1 ore ne Selanik. Mberritja ne Tirane, dhe Elbasan ne darke vone.

Fundi i sherbimit tone!


POLITIKAT E FEMIJEVE:

 • 0-2.99 VJEC JANË FALAS

• 3-6.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE

• MBI 7 VJEC PAGESE E PLOTE

Cmimi Perfshin ;

Akomodimi në hotel 3 ose  4*

Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit

Transporti sipas programit

Cmimi nuk perfshin :

-Bileta e hyrjes Dollmabahce - €30

-Dreka dhe darka

-Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet

-Hyrja në monumente dhe muzeume.

-Istanbul Aquarium 25 EUR/personi

-Lundrimi me anije 10 euro ( e detyrueshme )

-Nata Turke 35 Euro/personi

-Panorama 1453, 15 EUR/personi

-Sarajet e Top Kapi, 30 EUR/personi

-Siguracioni i shëndetit në udhëtim


SHENIM

 CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.
REZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 15 EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON, NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.
 ►TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)
►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA 75% NGA CMIMI FILLESTAR I PAKETES.
►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.
►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES .
► NE RAST ANULLIMI TE UDHETIMIT KLIENTI NJOFTOHET 3 DITE PARA
► PER REALIZIMIN E KETIJ UDHETIMI NUMRI MINIMAL I PJESMARRESVE ESHTE 35.
►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI  PER MBERRITJEN NE DESTINACION APO NDRYSHIMIN E PROGRAMIT NE VARESI TE KUSHTEVE ATMOSFERIKE APO FORCA TE NDRYSHME MADHORE.
►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.
►PASAPORTA DUHET TE KETE MINIMALISHT 6 MUAJ VLEFSHMERI NE MOMENTIN QE NISENI NE UDHETIM.