Weekend All Inclusive në Korfuz

Çmimi: 
79 Euro

 

 

Datat e nisjes :

 

 

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget.

Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Mbërritja në Korfuz në orën 10.00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë: All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

Dita e Tretë : Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.

 

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.
-Akomodimi në Hotel Telemachos 2*S
-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Shqiptar ne qytetin e Korfuzit..