ZIP LINE – RUGOVË 1 DITË €17

Çmimi: 
17 Euro
RUGOVE - PRIZREN - PEJE
  • ►  10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
  • 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nëntor

PROGRAMI:

► Nisja nga Tirana ne oren 06:00.

► Nisja nga Durresi ne oren 05:00.

► Nisja nga Elbasani ne oren 05:00.


Dita e Pare :
Vizitohet gryka e Rugove, Shpella e Radacit ( Bukuroshja e Fjetur) Ujvara e Drinit dhe burimi i Drinit te bardhe. Gjithashtu ne gryken e Rugoves keni mundesi te perjetoni dhe adrenalinen e Zip Line, i cili eshte 650 meter i gjate.

Nisja behet ne oren 6:00 nga Tirana ( Nisja nga Durresi ne 05:00) , pastaj nje ndalese ne luginen e lumit Drin ( KUKES) per te bere pushimin e pare. Pas pushimit nisemi drejt  qytetit te Pejes  . Kalohet ne periferi te qytetit te Prizrenit dhe mes per mes qytetit te Gjakoves per te arritur ne Peje. Mberritja ne gryken e Rugoves rreth ores 11:30 .Orar i lire per te shijuar adrenalinen e ZIP LINE .( ZIP LINE EXTRA PAGESE 10 EUR) Ata qe nuk kane deshire te provojne Zip line jane te lire te konsumojne dicka ne barin aty prane ose te shijojne natyren. Pas kryerjes se  Zip Line nga gjithe grupi i drejtohemi pjeseve me te bukura natyrore te zones.Me pas shkojm nisemi drejt burimit te Drinit te bardhe. Aty vizitojme Ujvaren e Drinit te Bardhe, Shpellen e Radacit dhe me pas konsumojme dreken ne nje nga restorantet aty prane.Vazhdimi i udhetimit  drejt Prizrenit , Ndales ne qendren tregetare  ETC.Kthimi  per ne Tirane  perseri nga dogana e Morines  me ndalesa te shkurtra gjate rruges .

Mberritja ne Tirane rreth ores 21:00 te darkes .Fundi i sherbimit tone !

Duhet te keni me vete :

Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,veshje sportive per ecje dhe shume energji .